50889

Hun tar et helt perfekt bilde. Men når jeg ser benet hennes? Jeg hadde ingen anelse…

Det å gå gjennom puberteten er vanskelig nok i seg selv; tenk deg å måtte gjøre det med en medisinsk sykdom. Etter hvert som Meagan Barnard ble voksen utviklet hun lymfødem, en tilstand som medfører væskeansamling og oppsvulming. På grunn av dette ble Barnard kontinuerlig mobbet på skolen og fikk forferdelige kallenavn som «Michelin Man».

Mens den flaue tenåringen vokste opp nektet hun å gå med klær som viste frem benet. Hun levde i konstant frykt for å bli latterliggjort. Da hun var 24 år svulmet høyrebenet hennes opp til mer enn to ganger normal størrelse. Hun skjulte til og med høyrebenet sitt fra kjæresten! Etter å ha datet en stund hadde han fremdeles ingen anelse om at noe var galt, takket være «mange lukkede dører, mye avslått lys». På ett punkt gikk det så langt at Barnard skrev et selvmordsbrev til faren fordi hun ikke klarte mer.

Men i 2016 skjedde det noe. Barnard bestemte seg for å fortelle om lymfødemet sitt. For første gang noensinne viste hun modig frem benet sitt og poserte foran kameraet i en profesjonell fotoseanse. Det var da kjæresten hennes så høyrebenet hennes og innså skammen hun hadde følt mesteparten av livet sitt. Med nye livsutsikter satte Barnard seg et nytt mål – å satse på en modellkarriere – for å oppfordre andre jenter til å unngå å lide i stillhet og heller godta seg selv for den de er. For en vakker, sterk og inspirerende person.

Vær snill og DEL denne fantastiske historien med vennene dine på Facebook!

Kommentarer