50061

Du trodde kun Bond skurker bodde sånn? Tro om igjen. WOW!!!

Vi har vel alle drømt om å eie et perfekt feriested. Et sted hvor du kan dra til, slappe av og glemme alt som skjer rundt deg. I denne videoen kan du se en mann som som har skapt sitt eget idylliske paradis rett under sitt eget hus.

Steve Fisher fra Singapore, bor i et 550 kvadratmeter hus. Det består av tre soverom og tre bad. Han har et innendørs saltvannbasseng i første etasje. Det har et imponerende design og er omringet av planteliv og et sted for å beundre verden utenfor.

Men husets stolthet finnes i underetasjen! Steve konstruerte et underholdningsrom under bassenget.Hele rommet er laget av akrylplast, hver del er 10 cm tykk og tåler utrolige mengder vann. Designet gir også en utrolig bred vinkel av svømmebassenget. Fisher hevder at det er et av de største private bassengene i verden.

Hva kostet dette? 8 millioner kroner! For ikke å nevne resten av eiendommen! Slik luksus er vel utenfor rekkevidde for de fleste av oss, men Fisker har klart å gjøre oss misunnelige! Bare ta en titt selv!

Kommentarer